Παρατηρήσαμε κακόβουλες ενέργειες τύπου Physing από ένα ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook που προσποιείται τον λογαριασμό μας. Αν λάβατε κάποιο μήνυμα από αυτόν το λογαριασμό ότι κερδίσατε κάποιο δώρο μην απαντήσετε γιατί δεν είμαστε εμείς αλλά κάντε τον αμέσως αναφορά. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τα προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας μέσω μηνυμάτων στο Facebook ή άλλο μέσω γραπτής επικοινωνίας.

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα της παραγγελίας του πελάτη αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στην oneiremena-domatia.gr εάν είναι εφικτό κατά την παραγγελία του, με οποιοδήποτε μέσο κριθεί πρόσφορο από την Εταιρεία, κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ο χρόνος παράδοσης που μπορεί να αναφέρεται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση.

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας των πελατών μας μέσω κάποιας υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Στις περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου τα είδη αυτά μεταφέρονται έως το ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς. Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το προϊόν παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη είτε από την ίδια την Εταιρεία είτε μετά από συνεννόηση της με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Για αποστολές εντός Αττικής τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 40-60€ το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής.

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης.

Για κατ' οίκον παράδοση το κόστος μεταφοράς εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και τον όγκο της παραγγελίας. Θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών πρίν την αποστολή της παραγγελίας.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Ο πελάτης, εφόσον το επιθυμεί, θα ενημερώνεται για το κόστος μεταφορικών από το oneiremena-domatia.gr μέσω τηλεφώνου ή email.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας και από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εφόσον το έχετε διευκρινίσει κατά την παραγγελία.