Προϊόντα
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας στο Κατάστημα

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής, ή προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, σε εγκεκριμένο POS στο ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση άτοκων* ή έντοκων δόσεων, από 3 έως και 12, αναλόγως ποσού με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard, Diners και American Express.

* Δεν υποστηρίζονται άτοκες δόσεις σε προϊόντα προσφοράς.

Με Μετρητά

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο του καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει «παραλαβή από το κατάστημα».

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:

Εθνική Τράπεζα
ΙΒΑΝ: GR6201101940000019400602918
SWIFT/BIC: ETHNGRAA
Όνομα Δικαιούχου: Καλλιόπη Φουντωτού

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN : GR1201721160005116105983430
SWIFT/BIC: PIRBGRAA

Όνομα Δικαιούχου: Καλλιόπη Φουντωτού

IRIS
Εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία IRIS στο mobile banking, θα μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με όριο τα 500,00 ευρώ μέσα σε δευτερόλεπτα, πληκτρολογώντας τον ΑΦΜ 
116774851 (Δικαιούχος: ΦΟΥΝΤΩΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ)

Μόλις ολοκληρώσεις την παραγγελία σου θα σου δοθούν πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνεργαζόμενων τραπεζών. Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sales@oneiremena-domatia.gr

Η παραγγελία σου θα τύχει επεξεργασίας και θα ολοκληρωθεί με αποστολή, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση σου, συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την τράπεζα.Αν δεν έχεις πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται.