Παρατηρήσαμε κακόβουλες ενέργειες τύπου Physing από ένα ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook που προσποιείται τον λογαριασμό μας. Αν λάβατε κάποιο μήνυμα από αυτόν το λογαριασμό ότι κερδίσατε κάποιο δώρο μην απαντήσετε γιατί δεν είμαστε εμείς αλλά κάντε τον αμέσως αναφορά. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τα προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας μέσω μηνυμάτων στο Facebook ή άλλο μέσω γραπτής επικοινωνίας.

Η Εταιρεία μας

Το όνειρο μας και η αγάπη μας για τα παιδιά , μας έδωσε την ώθηση να φτιάξουμε το κατάστημα μας που ανταποκρίνεται πλήρως στην επωνυμία του, ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.

Η Φουντωτού Καλλιοπη με αγάπη για τα παιδιά έχει όραμα της να δημιουργεί παιδικά και βρεφικά, εφηβικά δωμάτια με σκοπό να δημιουργείται ένας χώρος που θα εμπνέει μικρούς και μεγάλους, πάντα με διάθεση , χαμόγελο και προσιτές τιμές!

Στόχος να αναζητούμε τις καλύτερες σειρές που θα είναι πλήρως λειτουργικές και ασφαλείς για τα παιδιά μας με πιστοποίηση για τα χρώματα. Τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί με τα προηγμένα πρότυπα της παιδικής ασφάλειας, κατασκευάζονται με υψηλή τεχνολογία χρησιμοποιούνται αντι καρκινογόνα υλικά σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε και να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς!

 

ΦΟΥΝΤΩΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ


ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΑΛΥΨΟΥΣ 9, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΞΑΝΘΟΥ 31, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 
 

...